Defne Joy Foster – Cenaze Töreninden Fotoğraflar

Önceki sabah hayatını kaybeden Defne Joy Foster’ın cenazesi, dün İstanbul’da toprağa verildi. Cenaze Töreninden Fotoğraflar.

Annesi, Foster’ı son yolculuğuna “Güle güle minik kuşum” diyerek uğurladı. Defne Joy Foster’ın evinde hayatını kaybettiği Kerem Altan’ın da cenazeye gizlice geldiği iddia edildi.

Defne’nin tabutuna annesinin göğsünde taşıyarak getirdiği kırmızı renkli, çiçekli bir yazma örtüldü. Mezara da Foster’ın küçük oğlu Can’ın oyuncak arabası konuldu.

Çarşamba sabahı Taraf gazetesi Yazı işleri Müdürü Kerim Halit Altan’ın Caddebostan’daki evinde yaşamını yitiren ünlü sunucu ve oyuncu Defne Joy Foster (32), dün Zincirlikuyu Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlandı.

 

https://www.youtube.com/watch?v=EHucAUZaEDg

 

“GÖZÜN ARKADA KALMASIN”

Milliyet gazetesinden Sercan Kısmet’in haberine göre Foster’ın eşi İlker Yasin Solmaz’ı bir an olsun yalnız bırakmayan yakın dostu oyuncu Arda Esen yaşadıklarını anlattı.

Solmaz’ın çok kızgın olduğu yönündeki iddiaları yalanlayan Esen, “Yasin eşine karşı en ufak bir öfke duymuyor. Morgda onunla vedalaşma anını ölene kadar unutamam. Eşiyle müthiş bir aşkla vedalaştı. Eşine sarılıp ‘Gözün arkada kalmasın, Can Kılıç aslanlar gibi büyüyecek’ dedi. Yasin eşinin ölümüne neden olan biri varsa da gerekli hukuk savaşını vereceğini söylüyor” diye konuştu.

YÜREK YAKAN FERYAT

Ölüm nedeni otopsi sonucu kesinleşecek Foster’ın Zincirlikuyu Mezarlığı’nda öğle vakti kılınan cenaze namazına, önceki gün Bodrum’dan gelen annesi Hatice Foster ambulansla taşındı. Sabah kızının Nişantaşı’ndaki evinden güçlükle çıkarılan Hatice Foster, gasilhanede kızını son kez gördü. Çıkışta anne Foster’in ağzından “Sabır yarabbim” kelimeleri yükseldi. Foster yine ambulansa bindirildi.

Sürekli fenalaşan ve “Kızım” diye bağıran Foster’ın feryatları yürekleri dağladı. Tabutun başına tekerlekli sandalyeyle gelen ve fenalaşan anne Foster’ın tansiyonu kendisine eşlik eden sağlık görevlileri tarafından sık sık ölçüldü. Foster’ın dayısı Nejat Nayman da sık sık fenalaştı ve tabutun başına gitmek istedi. Bir ara Hatice Foster’la Nayman birbirlerine sarılarak gözyaşı döktü. Nayman yeğeninin tabutunun yanına geldiğinde oldukça bitkindi.

 

Defne Joy Foster ile alakalı diğer yazılarımız.

Defne Joy Foster google aramaları.

One thought on “Defne Joy Foster – Cenaze Töreninden Fotoğraflar

Comments are closed.